Nejnovější recenze ze sekce Erotické žertovné předměty
- Krásné
- Originální
- Vtipné
Doporučuji. Hezký sloní merch
- příjemné na omak
- 3ks při ztrátě 1 ponožky
- Tričko ve kterém se rozhodně odlišíte od ostatních.
- Kvalitní potisk.
Tričko sexshop.cz pro fanoušky nebo pro lidi, kteří chtějí ukázat, že ví co je dobré. Mají je v dámské i panské verzi. Normálně mám velikost XL, tak jsem objednal XL a padne přesně.
- Správná blbost :D
- Na klíčích je nenápadný, dokud si je někdo neprohlíží z blízka
Během chvilky se krásně nasvítí a září, je to slitek dvou částí, takže po obvodu trčí části silikonu, ale dají se snadno otrhat nebo odřezat. Za tu cenu je to krásný a vtipný dárek prakticky pro kohokoliv, kdo už má věk na to vědět, co to vlastně dostal :)
- Můžete vzít všude s sebou
- Zajímavé úkoly
- Dobře pochopitelná pravidla
- Pěkné provedení
Karty jsou pěkné provedené. Pravidla jsou srozumitelná a snadná na pochopení. Jsou zde karty s úkoly, také se sliby a pak žolík kde si můžete přát cokoliv.
Zajímavé na zpestření vztahu, ale i jen tak pro radost. =)
- Zajímavá hra
- Úkoly jsou rozmanité
- Zajímavé úkoly
- Příjemné zpestření večera
- Měkká hrací deska
- Pouta jsou příliš malá a je to taková hračka
Na první dojem je hra velmi pěkná. Je zde pár velmi zajímavých úkolů. Určitě zajímavé zpestření.
Jediné co mohu vytknout je měkká hrací deska, mohla by být z tvrdého kartonu, a pouta jsou spíš hračka, jsou malá a velikostí spíš jen pro dámy.
Tuto hru mám jako dárek pro dospělé. Nemám strach, že se nebudou líbit. Karty stejného typu, ale s jinou tématikou naše rodina hraje velmi ráda. Pokud někam vyrážíme, vždy je máme sebou zabalené. Až budou děti spát, určitě si je s partou rádi zahrajeme. Vřele doporučuji
hezký dáreček
nevypadá jako na fotce
- zábavné
- Slušný poměr cena a kvalita.
Výborná hra, ani jsme nedohráli jedno kolo.
- Vtipný dáreček
- Kvalitní provedení
- Hezká grafika
- Krásná hra
- Nesplnila očekávání
- Krásná hra
Produkt byl jinak pospaán než jak vypadal ve skutečnsoti
Obrázky jsou dobře viditelné
Orion Dice Glow-in-the-dark - Hrací kostky
Přidáno: 22. října 2021
(naposledy upraveno 22. října 2021)
Zakoupeno v e-kondomy.cz
Svítící
- Pevne,vydrzi,nez se sezerou
- Velikost univerzalni na gumickach,spis vetsi
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »